Български(БГ)English (UK)

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Cookie Policy and Privacy Policy

 

COOKIE POLICY

This Cookie Policy refers to the website www.bassbg.org, hereinafter referred to as the "Website", which is administered and maintained by the Bulgarian Association of Spinal Surgeons.
You can contact us at: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Tel.: +359 889 546 506, Address: 1000 Sofia, Bulgaria, 6 Nikolai Gogol Str.

Your access to and use of the "Website" are subject to and governed by the applicable law (PDPA) and in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) and the present Cookie Policy. Please read them carefully. In case of disagreement on your part, please do not use our "Website". If you continue to use our "Website", you will be deemed to have accepted this Cookie Policy. As a user of our "Website", you have the right to accept or disable cookies.

What are cookies?

The cookie is a small file consisting of a text set of information that a web site transfers from the web browser to the hard disk of your computer both temporarily – for the duration of your visit - and sometimes for longer periods, depending on the type of cookie. Cookies perform certain functions (including distinguishing you from other users on the same web site or storing certain information related to you, such as your preferences) and are used by most sites to make it easier for you to surf.

Each cookie is unique to your web browser and will contain some anonymous information. The cookie usually contains the name of the domain the cookie comes from, the cookie's length of life and value (usually in the form of randomly generated number).

Types of cookies we use:

Required cookies

These cookies are required for the correct operation of the website. For example, such cookies serve to show you the information on our site in the correct language, and the prices that are corresponding to the currency and VAT of the respective country.

Analytics cookies

These cookies are used to monitor the number of visits to our site and allow us to analyze how easy our users are working with it. These cookies do not give us any information about your personal data. They show us which pages of our site you viewed, whether you visited our site via a mobile or a desktop device, and other anonymous data. The maximum period we keep analytical data is 12 months.

Functional Cookies

These cookies allow you to use the full functionality of our site, watch the videos, chat with us, and remember the preferred language for loading information on our site.

Precise Targeting Cookies

These cookies contain information about how you used our site and can be triggered by our advertising partners. They do not store personal data. Thanks to them, you will not be shown information that is irrelevant to you. These are dynamic cookies on Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Adwise, etc.

You can change the settings of cookies you get from our site in the browser you are using. Please note that restricting certain types of cookies may cause our site to not work properly as well as prevent you from using its full functionality.

Controlling cookies at www.bassbg.org:

You can easily accept or deny the cookies on this site by clicking one of the buttons in the Cookie Message: Accept or Deny.

Warning: Disabling cookies will delete all cookies and remove some buttons and functionality on the site. By signing in our site, you accept the use of session cookies. At any time, you can accept cookies from this page.

How are cookies deleted?
You can choose whether to accept the cookies or not. If you want to know when your computer gets a cookie, you can set your browser so that it notifies you about it. This allows you to accept or deny a cookie. Your computer can be set to deny all cookies. If you want to find out how to do this, visit aboutoutookies.org. Please note that changes to your browser that disable cookie functionality will prevent parts of our Site from functioning properly.

Changes to our cookie policy
Any future changes to our Cookie Policy will be posted on this page. If necessary, we will notify you via email of any changes, in accordance with the Terms and Conditions. All changes will take effect immediately, except for existing customers for whom these changes will take effect 15 days after their publication, unless otherwise noted.

This policy was last updated on 30.04.2018

 

 

 

 

PRIVACY POLICY

This Privacy Policy applies to the website www.bassbg.org, hereinafter referred to as the "Website", which is administered and maintained by the Bulgarian Association of Spinal Surgeons.

You can contact us at: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Tel.: +359 889 546 506, Address: 1000 Sofia, Bulgaria, 6 Nikolai Gogol Str.

Your access to and use of the "Website" are subject to and governed by the applicable law (PDPA) and in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) and the present Cookie Policy. Please read them carefully.

This site does not collect or process personal data of users of its services!

Supervisory Authority:
Commission for Personal Data Protection
Address: Sofia 1592, 2, Prof. Tsvetan Lazarov Blvd.,
tel: (02) 940 20 46, fax: (02) 940 36 40
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web site: www.cpdp.bg
  
This policy was last updated on 23.05.2018

 
Политика за използване на "БИСКВИТКИ" и личните данни
 
 
Политика за използване на "БИСКВИТКИ"
 
 
Настоящата Политика за използване на "бисквитки" се отнася до сайта www.bassbg.org, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от “Българска асоциация на спиналните хирурзи”.
 
Можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Тел.: +359 889 546 506, Адрес: 1000 София, България, ул. „Николай Гогол“ № 6.
 
Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ са обект на и се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящата Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте нашия „Уебсайт“. Ако продължите да използвате нашия „Уебсайт“, ще се счита, че Вие сте приели тази Политика за използване на "бисквитки". Като потребител на нашия „Уебсайт“ имате право да приемете или деактивирате бисквитките.
 
Какво представлява "бисквитката" (cookie)?
 
Бисквитката ("cookie") представлява малък файл, състоящ се от текстов набор от информация, която даден уеб сайт прехвърля от уеб браузъра на твърдия диск на Вашия компютър, както временно, докато трае посещението Ви, или понякога за по-дълги периоди, в зависимост от вида "бисквитка". "Бисквитките" изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.
 
Всяка "бисквитка" е уникална за Вашия уеб браузър и ще съдържа известна анонимна информация. "Бисквитката" обикновено съдържа наименованието на домейна, от която идва, "продължителността на живот" на "бисквитката" и стойност (обикновено под формата на произволно генериран номер).
 
Видове бисквитки, които използваме:
 
Задължителни бисквитки
 
Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Например, с тези бисквитки ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език, а цените - спрямо валутата и ДДС за съответната държава.
 
Аналитични бисквитки
 
Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него. Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. Максималният период, в който пазим аналитичните данни е 12 месеца.
 
Функционални бисквитки
 
Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, да гледате видеата в него, да ни пишете на чата, както и да запомняте предпочитания език, на който да се зарежда информацията на нашия сайт.
 
Бисквитки за прецизно таргетиране
 
Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Adwise и др.
 
Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.
 
Контрол над бисквитките вwww.bassbg.org:
 
Лесно можете да приемете или откажете бисквитките на този сайт, като щракнете върху един от бутоните в съобщението за бисквитки: Приемам или Отказвам.
 
Внимание: отказът от бисквитки ще изтрие всички бисквити и ще премахне някои бутони и функционалности на сайта. При опит за вход в сайта, вие приемате употребата на сесйини бисквитки. По всяко време можете от тази страница да приемете бисквитките.
 
Как се изтриват бисквитки?
Можете сами да изберете дали да приемете бисквитките или не. Ако искате да знаете кога Вашият компютър получава бисквитка, можете да настроите браузъра си така, че той да Ви уведомява за това. Така имате възможност да приемете или откажете дадена бисквитка. Вашият компютър може да бъде настроен да отхвърля всички бисквитки. Ако искате да разберете как да направите това, посететеaboutcookies.org. Моля, обърнете внимание, че промените в браузъра Ви, с които се деактивира функцията за бисквитки, ще попречат на части от нашия Сайт да функционира правилно.
 
Промени в нашата политика за бисквитките
Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази страница. При необходимост ще Ви уведомяваме за евентуални промени по имейл в съответствие с Общите условия. Всички промени влизат в сила незабавно, с изключение на съществуващите клиенти, за които тези промени влизат в сила 15 дни след публикуването им, освен ако не е упоменато друго.
 
Тази политика е осъвременена за последен път на 30.04.2018
 
Политика за защита на личните данни
 
Настоящата политика за защита на личните данни се отнася до сайта www.bassbg.org, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от “Българска асоциация на спиналните хирурзи”.
 
Можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Тел.: +359 889 546 506, Адрес: 1000 София, България, ул. „Николай Гогол“ № 6.
 
Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ са обект на и се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящата Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно.
 
Този сайт не събира и не обработва лични данни на потребителите на неговите услуги!
 
Надзорен орган:
Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Уеб сайт: www.cpdp.bg
 
Тази политика е осъвременена за последен път на 23.05.2018
 

Политика за защита на личните данни

 

Настоящата политика за защита на личните данни се отнася до сайта www.bassbg.org, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от “Българска асоциация на спиналните хирурзи”.

Можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Тел.: +359 889 546 506, Адрес: 1000 София, България, ул. „Николай Гогол“ № 6.

Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ са обект на и се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящата Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно.

Този сайт не събира и не обработва лични данни на потребителите на неговите услуги!

Надзорен орган:
Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Тази политика е осъвременена за последен път на 23.05.2018

ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА "БИСКВИТКИ"

Настоящата Политика за използване на "бисквитки" се отнася до сайта www.bassbg.org, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от “Българска асоциация на спиналните хирурзи”.

Можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Тел.: +359 889 546 506, Адрес: 1000 София, България, ул. „Николай Гогол“ № 6.

Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ са обект на и се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящата Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте нашия „Уебсайт“. Ако продължите да използвате нашия „Уебсайт“, ще се счита, че Вие сте приели тази Политика за използване на "бисквитки". Като потребител на нашия „Уебсайт“ имате право да приемете или деактивирате бисквитките.

Какво представлява "бисквитката" (cookie)?

Бисквитката ("cookie") представлява малък файл, състоящ се от текстов набор от информация, която даден уеб сайт прехвърля от уеб браузъра на твърдия диск на Вашия компютър, както временно, докато трае посещението Ви, или понякога за по-дълги периоди, в зависимост от вида "бисквитка". "Бисквитките" изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.

Всяка "бисквитка" е уникална за Вашия уеб браузър и ще съдържа известна анонимна информация. "Бисквитката" обикновено съдържа наименованието на домейна, от която идва, "продължителността на живот" на "бисквитката" и стойност (обикновено под формата на произволно генериран номер).

Видове бисквитки, които използваме:

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Например, с тези бисквитки ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език, а цените - спрямо валутата и ДДС за съответната държава.

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него. Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. Максималният период, в който пазим аналитичните данни е 12 месеца.

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, да гледате видеата в него, да ни пишете на чата, както и да запомняте предпочитания език, на който да се зарежда информацията на нашия сайт.

Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Adwise и др.

Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.

Контрол над бисквитките вwww.bassbg.org:

Лесно можете да приемете или откажете бисквитките на този сайт, като щракнете върху един от бутоните в съобщението за бисквитки: Приемам или Отказвам.

Внимание: отказът от бисквитки ще изтрие всички бисквити и ще премахне някои бутони и функционалности на сайта. При опит за вход в сайта, вие приемате употребата на сесйини бисквитки. По всяко време можете от тази страница да приемете бисквитките.

Как се изтриват бисквитки?
Можете сами да изберете дали да приемете бисквитките или не. Ако искате да знаете кога Вашият компютър получава бисквитка, можете да настроите браузъра си така, че той да Ви уведомява за това. Така имате възможност да приемете или откажете дадена бисквитка. Вашият компютър може да бъде настроен да отхвърля всички бисквитки. Ако искате да разберете как да направите това, посететеaboutcookies.org. Моля, обърнете внимание, че промените в браузъра Ви, с които се деактивира функцията за бисквитки, ще попречат на части от нашия Сайт да функционира правилно.

Промени в нашата политика за бисквитките
Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази страница. При необходимост ще Ви уведомяваме за евентуални промени по имейл в съответствие с Общите условия. Всички промени влизат в сила незабавно, с изключение на съществуващите клиенти, за които тези промени влизат в сила 15 дни след публикуването им, освен ако не е упоменато друго.

Тази политика е осъвременена за последен път на 30.04.2018

 

Вашата регистрация за участие е успешна. Ще получите потвърждение до 48 часа на посочения от Вас и-мейл.

 

Следва – до 5 дни за заплатите таксата за участие по банков път на сметката на:

Титуляр на банкова сметка: Българска асоциация на спиналните хирурзи

Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

БИК код: RZBBBGSF

IBAN: BG40RZBB91551007828576

В случай, че не заплатите до 5 дни, Вашата заявка за участие ще бъде анулирана.

 

Политика за използване на "БИСКВИТИКИ"
Политика за използване на ЛИЧНИТЕ ДАННИ