Български(БГ)English (UK)

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Banners

Политика за защита на личните данни

 

Настоящата политика за защита на личните данни се отнася до сайта www.bassbg.org, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от “Българска асоциация на спиналните хирурзи”.

Можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Тел.: +359 889 546 506, Адрес: 1000 София, България, ул. „Николай Гогол“ № 6.

Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ са обект на и се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящата Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно.

Този сайт не събира и не обработва лични данни на потребителите на неговите услуги!

Надзорен орган:
Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Тази политика е осъвременена за последен път на 23.05.2018

Политика за използване на "БИСКВИТИКИ"
Политика за използване на ЛИЧНИТЕ ДАННИ